Voisins inzet bij Roulette

Inzetten op 17 verschillende getallen

Allereerst moet je als speler goed beseffen dat je er door gebruik te maken van de voisins inzet bij roulette voor kiest om een inzet te plaatsen op zomaar even 17 verschillende getallen. In principe wordt het je als speler aangeraden om per getal dezelfde inzet te hanteren. Met andere woorden, kies je voor een inzet van 1 euro, dan zal je 17 x 1 = 17 euro inzetten voor één speelronde. De kans dat één van je geselecteerde getallen wordt geselecteerd door de kogel is bijna 50/50 waardoor je zomaar even over een mogelijke uitbetaling van 35x zal kunnen beschikken. Let wel, uiteraard dien je er nog rekening mee te houden dat je buiten het winnende getal nog over 16 verliezende inzetten beschikt. Deze zullen uiteraard van het totaal gewonnen bedrag afgetrokken moeten worden.

images_3

Hoe een voisins inzet plaatsen bij roulette?

De voisins inzet kennen heel veel spelers waarschijnlijk beter onder de naam “grote reeks”. Bij deze inzet wordt er voor gekozen om een inzet te plaatsen op de getallen 0-2-3-4-7-12-15-18-19-21-22-25-26-28-29-32-35. Dit lijkt op het eerste zicht een willekeurige reeks met getallen, maar dat is het zeker niet. Wanneer we de positie van deze getallen op de cilinder bij roulette van naderbij gaan bekijken kunnen we namelijk vaststellen dat deze allemaal omheen de nul zijn gelegen. Op deze manier bestrijk je met je inzetten eigenlijk als het ware de helft van het speelveld waardoor je als speler daadwerkelijk over een potentiële winstkans beschikt van 50 procent. Klinkt dit voor jou ook als muziek in de oren, heb je een beetje budget staan op je spelersrekening en wil je wel een klein beetje risico lopen? In dat geval is gebruikmaken van de grote serie inzet bij roulette absoluut een aanrader!

Meteen inzetten met de burenprint

Het is natuurlijk een behoorlijke opdracht om iedere speelronde opnieuw alle bets te plaatsen op de verschillende getallen, maar dat is in dit geval niet noodzakelijk. Je kan er namelijk eveneens voor kiezen om door middel van het burenspel alle getallen in één keer te spelen. Op deze manier hoef je slechts één keer te klikken waarna je inzet verspreid zal worden over de verschillende getallen. Klinkt dit voor jou eveneens als muziek in de oren en zou je wel graag uitzicht willen houden op een uitbetaling van zomaar even 35 keer je inzet? In dat geval is gebruikmaken van de voisins inzet bij roulette voor jou ongetwijfeld een interessante keuze.

Voisins inzet, ook voor beginnende roulette spelers?

Bovenstaande doet op het eerste zicht vermoeden dat de grote reeks bij roulette vooral is voorbehouden voor de meer ervaren spelers. Op zich hoeft dit niet noodzakelijk het geval te zijn, in tegendeel. Je kan er eveneens perfect voor kiezen om dit systeem te gebruiken als beginner, alleen dien je er dan rekening mee te houden dat je speelt met een toch niet onaanzienlijke inzet. Probeer er altijd voor te zorgen dat je verschillende verliesbeurten kan dragen zonder dat je meteen in het rood gaat. Alleen op deze manier zal je namelijk merken dat je op het einde van de rit een aantrekkelijke winst bij elkaar zal kunnen spelen. In ieder geval, een voisins inzet plaatsen behoort ook voor beginners absoluut tot de mogelijkheden.