La Nasse

Het zerospel bij roulette komt voor in tal van verschillende vormen. Je hebt niet alleen het standaard zerospel, maar daarbij heb je ook nog een aantal varianten. La Nasse is één van die varianten. Wanneer je er voor kiest om op deze manier in te zetten, dan speel je eigenlijk een grote reeks getallen. Er wordt op een dermate hoeveelheid getallen ingezet dat nagenoeg de helft van het speelveld wordt ingenomen door je inzetten. Op deze manier maak je als speler eigenlijk 50 procent kans om de speelronde met winst af te sluiten. La Nasse wordt dan ook vaak gebruikt door zowel beginnende als door ervaren spelers die geloven in het zerospel, maar die hun slaagkansen toch een beetje willen verhogen.

Hoe werkt dit systeem precies?

Het La Nasse roulette systeem werkt eigenlijk zeer eenvoudig en is gebaseerd op het standaard zerospel. Wanneer je er voor kiest om in te zetten volgens dit systeem wordt er evenwel ingezet op de volgende getallenreeks: 0-2-3-4-7-12-15-18-19-21-22-25-26-28-29-32-35. Dit lijkt een getallenreeks die volstrekt willekeurig is, maar dat is niet het geval. Wanneer we de locatie van de getallen in detail gaan bekijken zien we dat deze allemaal rond de nul zijn gelegen. Op het eerste zicht lijkt het spelen van deze reeks misschien vrij duur, maar dat is het niet. Er wordt op al deze getallen namelijk slechts met 9 fiches ingezet. Ondanks het feit dat er slechts van 9 fiches gebruik wordt gemaakt wordt er toch ingezet op in totaal 17 getallen. Op deze manier bedraagt de potentiële winstkans zomaar even 50 procent.

Voordelen van het La Nasse systeem

Bovenstaande zorgt er voor dat het La Nasse systeem verschillende zeer interessante voordelen met zich meebrengt. Ondanks het feit dat de vereiste inzet vrij beperkt blijft tot amper 9 fiches worden er wel in totaal 17 getallen gebruikt. Op deze manier komt de theoretische winstkans voor de speler op 50 procent te leggen en dat is toch vrij aanzienlijk voor een kansspel. Net omwille van het feit dat de inzet relatief beperkt wordt gehouden blijft dit ook een zeer toegankelijk spel voor beginners. Anderzijds maken ook meer ervaren spelers maar wat graag gebruik van deze techniek, in het bijzonder omdat je met een vrij beperkte inzet toch een zeer aantrekkelijke winst kan behalen.

Gebruikmaken van de burenprint

Bij het merendeel van de roulette spelletjes is er sprake van een zogenaamde burenprint. Door gebruik te maken van deze burenprint kan je er als speler voor kiezen om meteen op een specifieke getallenreeks een inzet te plaatsen. Op deze manier hoef je als speler niet te onthouden op welke getallen er allemaal kan worden ingezet. Eén druk op de knop is dan reeds voldoende om een inzet te plaatsen op alle getallen die je wil. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, het La Nasse systeem is absoluut zeker een strategie die door iedereen kan worden toegepast en waar je een zeer aanzienlijke winst mee kan behalen.

Gebruikmaken van het La Nasse systeem of niet?

Er bestaan natuurlijk bijzonder veel verschillende systemen waar je tijdens het spelen van roulette gebruik van kunt maken. Aan al deze systemen is evenwel doorgaans een vrij aanzienlijk risico verbonden. Deze variant op het standaard zerospel pakt het wat dat betreft beter aan. Door gebruik te maken van deze manier van spelen zorg je er immers voor dat de nul je geen verliesbeurt meer oplevert en bovendien is het ook nog eens zo dat je over een zeer aanzienlijke winstkans beschikt zonder dat je echt veel geld moet inzetten. Ben je eveneens geïnteresseerd in gebruikmaken van het La Nasse systeem? Twijfel dan niet langer en probeer ze vandaag nog uit!